Dostupnost ljekarnicima je dostupnost zdravlju!

Dostupnost ljekarnicima je dostupnost zdravlju!

I am a Pharmacist- FIP Projekt FIP

I am a Pharmacist- FIP Projekt

FIP-ov projekt I am a Pharmacist je pokrenut na multifaktorijalni poticaj, od kojih je najznačajnija bila želja da se poveća svjesnost, solidarnost i priznanje prema ljekarničkoj struci na globalnoj razini, u jednom specifičnom multimedijalnom okruženju. Doprinesite i Vi farmaceutskoj struci vlastitim video uratcima!

 

Ja sam tvoj najdostupniji zdravstveni djelatnik.

Ja sam pokretačka snaga za otkrivanje novih lijekova.

Ja sam ključ koji otvara sva područja koja želiš znati o svojim lijekovima.

Ja sam s tobom u bolesti i zdravlju.

 

Ja sam farmaceut!

 

Ove ključne rečenice su zaključci proizašli iz FIP-ovog projekta I am a Pharmacist. Ovaj je projekt pokrenut na multifaktorijalni poticaj, od kojih je najznačajnija bila želja da se poveća svjesnost, solidarnost i priznanje prema ljekarničkoj struci na globalnoj razini, u jednom specifičnom multimedijalnom okruženju.

Iz tog je razloga FIP pokrenuo projekt I am a Pharmacist, snimanjem i objavljivanjem inauguralnih video-klipova ljekarnika i farmaceutskih znanstvenika, koji svojim djelovanjem čine pozitivne pomake diljem svijeta.

Ovo je samo početak projekta! Pozivaju se svi ljekarnici i farmaceuti diljem svijeta da snime vlastite video uratke na svom radnom mjestu i upload-aju ih na YouTube. Namjera video uradaka jest da predstavite Vašu individualnost kao integrativni dio cijele farmaceutske struke, stavljajući poseban naglasak na iskustva, inicijative, doprinos unutar zajednice, te ono što je najvažnije, da pokažu kakav UTJECAJ imate na Vaše kolege, suradne zdravstvene djelatnike, zdravstvo u cjelini, a posebice na pacijente.

Snimite vlastiti video i recite svijetu da ste i Vi ljekarnik (farmaceut)!

 

IZVOR  I VIŠE O FIP PROJEKTU "I am a Pharmacist":

http://iamapharmacist.com/

 

POGLEDAJTE VIDEO URATKE FARMACEUTA DILJEM SVIJETA:

http://iamapharmacist.com/topics/

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..