HFD i Sekcija farmaceuta juniora obilježavaju Svjetski dan hipertenzije (17. svibnja) Hrvatska

HFD i Sekcija farmaceuta juniora obilježavaju Svjetski dan hipertenzije (17. svibnja)

Sekcija farmaceuta juniora Hrvatskog farmaceutskog društva, nakon niza provedenih uspješnih javnozdravstvenih akcija, planira obilježiti svjetski dan hipertenzije u nedjelju 17. svibnja 2015. od 17-19h. Pacijentima će biti osigurano besplatno mjerenje krvnog tlaka, kao i određivanje koncentracije kolesterola i triglicerida u krvi.
Pohvaljujemo inicijativu mladih farmaceuta, koji aktivno sudjeluju u provođenju učinkovite preventivne zdravstvene skrbi u zajednici.

 

Sekcija farmaceuta juniora Hrvatskog farmaceutskog društva, nakon niza provedenih uspješnih javnozdravstvenih akcija, planira obilježiti svjetski dan hipertenzije u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici lijekovima i medicinskim proizvodima u Arena centru u Zagrebu, u nedjelju 17. svibnja 2015. od 17-19h.

Svi zainteresirani građani moći će dobiti savjetovanje i edukaciju o rizičnim čimbenicima za razvoj hipertenzije, važnosti pravilnog i redovitog mjerenja krvnog tlaka te mogućim posljedicama neliječene hipertenzije.

Također će biti osigurano besplatno mjerenje krvnog tlaka, kao i određivanje koncentracije kolesterola i triglicerida u krvi.

Pohvaljujemo inicijativu mladih farmaceuta, koji aktivno sudjeluju u provođenju učinkovite preventivne zdravstvene skrbi u zajednici.

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..