II. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom “Budućnost je sada" Hrvatska

II. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom “Budućnost je sada

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 7. travnja 2017. u Hypo centru u Zagrebu održat će se II. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom “Budućnost je sada.”
Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa; farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

 

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 7. travnja 2017. u Hypo centru u Zagrebu održat će se II. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom “Budućnost je sada.”

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa; farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom. Očekivani broj sudionika je 400.

Osim iz Hrvatske na prošlogodišnjoj konferenciji bili su i sudionici iz Slovenije, a ove godine ćemo dodatne promotivne aktivnosti usmjeriti na Srbiju i Slovačku. Na prošloj konferenciji su sudjelovale vodeće farmaceutske i IT tvrtke poput Ericssona, Bayera, Microsofta, HT-a, Medtronica, SPAN-a, IN2 i Plive. Konferenciju je podržalo Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, a imala je i velik medijski odjek.

Na organiziranim panelima prezentirat će se najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije e-kartona i plaćanja terapija po učinku. Konferencija će se baviti osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka od strane kompanija te omogućiti povezivanje i suradnju između IT i farmaceutske industrije, fokusirane na projekte koji donose opipljivu korist za pacijenta. Osim toga, bavit će se i ostalim temama iz područja zdravstva.

Ovogodišnja  konferencija dotaknut će temu sadašnjosti i bliže budućnosti hrvatskog zdravstva, prije svega e-karton, registre pacijenata i projekte koji se baziraju na mjerenju učinaka u zdravstvu koje omogućava moderna tehnologija te kreiranje mjera na bazi tih rezultata. Uz to, na konferenciji će se govoriti o mogućnostima i primjerima suradnje IT sektora i zdravstvene industrije te mogućnostima individualizirane terapije bazirane na analizi genetike pacijenta. Predstavit će se i nekoliko startupa iz regije koji se bave zdravstvom.

Regionalna konferencija digitalne medicine „Budućnost je sada“ održava se 7.travnja, 2017. u zagrebačkom Hypo Centru s početkom u 10 sati, detaljan program možete vidjeti na hit-konferencija.hr/Program.

Posebna pogodnost za članove Hrvatskog farmaceutskog društva je 50% niža cijena kotizacije u iznosu od 750,00 kn. Do 10.3.2017. iskoristite pogodnost first minute kupnje tri ulaznice plus jedna gratis.

Molimo prilikom kupnje naglasiti članstvo u Hrvatskom farmaceutskom društvu.

Kupnja kotizacija i više informacija na: hit-konferencija.hr/Registracija.

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..