Konferencija digitalne medicine "Budućnost je sada" - Posebna cijena kotizacija za zdravstvene djelatnike Hrvatska

http://kristinmullertranscription.com/wp-content/uploads/2014/12/EHR-Systems-Implementation-Service.jpg

U organizaciji tvrtke Večernji list - Ordinacija.hr i HIT konferencije, 15. travnja 2016. u Hypo centru u Zagrebu održat će se I. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom "Budućnost je sada." Obzirom da je organizatorima stalo da na konferenciji sudjeluje što više zdravstvenih djelatnika pripremljen je poseban paket - cijena kotizacija iznosi 750 kn, a za svaku kupljenu kotizaciju još jednu dobivate gratis.

 

 

U organizaciji tvrtke Večernji list - Ordinacija.hr i HIT konferencije, 15. travnja 2016. u Hypo centru u Zagrebu održat će se I. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom "Budućnost je sada."

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, a na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnike, osiguravatelje, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Na organiziranim panelima prezentirat će se najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije Big Data u zdravstvu te će se predstaviti globalne suradnje između farmaceutske i IT industrije.  Konferencija će se baviti osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka od stranih kompanija te omogućiti povezivanje i suradnju između IT i farmaceutske industrije, fokusirane na projekte koji donose opipljivu korist za pacijenta.

Obzirom da je organizatorima stalo da na konferenciji sudjeluje što više zdravstvenih djelatnika prIpremljen je poseban paket - cijena kotizacija iznosi 750 kn, a za svaku kupljenu kotizaciju  još jednu dobivate gratis.

Prijaviti se možete direktno putem web stranice konferencija.vecernji.hr.

Najnovije informacije oko održavanja konferencije "Budućnost je sada" možete pratiti i putem naše službene stranice, a aktualna događanja i zanimljivosti vezane uz tematiku i samu konferenciju putem Twitter društvene mreže!

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju!

 

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..