Novim proizvodom iz Vukovara farmaceutska tvrtka Yasenka demonstrirala praćenje trendova u anti-age nutraceutici Hrvatska

Novim proizvodom iz Vukovara farmaceutska tvrtka Yasenka demonstrirala praćenje trendova u anti-age nutraceutici

Koliko novih prilika je pred hrvatskom zdravstvenom industrijom i farmaceutskom proizvodnjom, u skladu s globalnim trendovima i inovativnim bezreceptnim proizvodima demonstrirala je mlada farmaceutska kompanija Yasenka d.o.o., koja je predstavila novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizveden u Vukovaru...

 

Koliko novih prilika je pred hrvatskom zdravstvenom industrijom i farmaceutskom proizvodnjom, u skladu s globalnim trendovima i inovativnim bezreceptnim proizvodima demonstrirala je mlada farmaceutska kompanija Yasenka d.o.o., koja je predstavila novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizveden u Vukovaru.

Predstavljanju je bio nazočan vlasnik i osnivač Yasenke magistar farmacije Mohamed Radwan Joukhadar koji je održao prigodni govor, ukazavši na društveni i gospodarski značaj tvrtke Yasenka za lokalnu zajednicu u Vukovaru, ali i cjelokupni doprinos razvoju gospodarstva u RH, te zapošljavanje ljudi na području Slavonije u ovakvoj izazovnoj i perspektivnoj djelatnosti!.

Direktor marketinga Samo Koren i ambasadorica proizvoda Antonija Blaće pozdravili su uzvanike i predstavili novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000 koji sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C, koji imaju svoju znanstveno utemeljenu opravdanost primjene u ovakvim oblicima dodataka prehrani.

 

 

Ovom ugodnom i stručnom druženju s predstavnicima farmaceuta i medija prisustvovala je i predsjednica Sekcije za kozmetologiju i dermatofarmaciju Hrvatskog farmaceutskog društva, Anita Galić, mag. pharm., univ. mag. admin. sanit., koja je tom prigodom istaknula kako joj je iznimno drago što tvrtka Yasenka daje neizmjeran doprinos razvoju vukovarskog i slavonskog područja, ali istovremeno proizvodnjom ovakvih kreativnih i inovativnih formulacija u popularnoj kategoriji anti-age nutraceutike učvršćuje sve snažniju poziciju Hrvatske na karti konkuretnosti europske i svjetske zdravstvene industrije, promičući hrvatsku farmaciju u globalnom gospodarstvu.

Čestitamo tvrtki Yasenka na novom proizvodu i predvođenju novih trendova u Hrvatskoj.

 

 

 

IZVOR: Više informacija o proizvodu: www.yasenka.hr ili https://www.facebook.com/yasenkahealth/

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..