NOVO! Registar lijekova u Hrvatskoj za 2016. godinu Hrvatska

NOVO! Registar lijekova u Hrvatskoj za 2016. godinu

Predstavljamo Vam novo izdanje Registra lijekova za 2016. godinu s pregledom registriranih lijekova u Hrvatskoj (sa stanjem 1. II. 2016) sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje, kojeg izdaje Hrvatska udruga poslodavaca u zdravstvu.

Osnova i ovog izdanja Registra lijekova za 2016. godinu je pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj (sa stanjem 1. II. 2016) sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje.

U abecednom popisu lijekova nalaze se i lijekovi odobreni centraliziranim postupkom davanja odobrenja (CP), koja daje Europska komisija i koja važe za cijelo područje Europske unije, lijekovi odobreni decentraliziranim postupkom (DP) i oni odobreni postupkom međusobnog priznavanja (MRC). U Registru su ti lijekovi označeni zvjezdicom (*).

Kako bi Registar bio što praktičniji za primjenu, u njemu se objavljuje i Lista lijekova HZZO-a koji se propisuju na recept.

 

http://upuz.hr/images/Registar_2016_naslovnica_200x.JPG

 

Sadržaj:

Abecedni popis lijekova odobrenih u RH; Lijekovi koji su u Listi lijekova HZZO-a navedeni samo pod nezaštićenim nazivom, a mogu ih propisivati na recept izabrani liječnici; Lijekovi koji se mogu izdavati bez recepta (BR i BRX); Biljni lijekovi odobreni u RH; INN - Internacionalni nezaštićeni nazivi (ružičaste stranice); ATK klasifikacija lijekova - (žute stranice); Nositelji odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u RH (plave stranice)

Cijena Registra lijekova je 200,00 Kn (uključen PDV); za inozemstvo 30 €, a može se naručiti/kupiti:
- plaćanjem virmanom na temelju ispostavljenog računa;
- plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);

- putem on-line narudžbe 

 

http://upuz.hr/file/images/upuz_bocno(1).jpg

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..