Obavijest o distribuciji edukativnog materijala povodom 9. hrvatskog dana ljekarni Hrvatska

Obavijest o distribuciji edukativnog materijala povodom 9. hrvatskog dana ljekarni

Poštovane kolegice i kolege ljekarnici!
Kao što je ranije najavljeno, Hrvatsko farmaceutsko društvo i Hrvatska ljekarnička komora, ove godine u suradnji s tvrtkom PLIVA HRVATSKA d.o.o., a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RH. Tim povodom Vas molimo da uvažite sljedeću informaciju: Ukoliko neke od ljekarni eventualno ne surađuju s Medikom, molimo da nam pravovremeno jave, najkasnije do utorka 20.10.2015. , kako bismo im osigurali materijale putem drugih distributivnih kanala .

 

Poštovane kolegice i kolege ljekarnici!


Kao što je ranije najavljeno, Hrvatsko farmaceutsko društvo i Hrvatska ljekarnička komora, ove godine u suradnji s tvrtkom PLIVA HRVATSKA d.o.o., a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RH, devetu godinu uzastopce organiziraju obilježavanje Hrvatskog dana ljekarni, na datum koji je simboličan po prvom spomenu ljekarne na području Hrvatske, u Trogiru 29. listopada 1271.
Tema ovogodišnjeg 9. hrvatskog dana ljekarni je "Osteoporoza" s ciljem podizanja svijesti o ovoj bolesti koja je "tiha epidemija" unutar zdravstvenog sustava.

Partner u distribuciji materijala i ove je godine naša najveća i najstarija veledrogerija Medika.

Tim povodom Vas molimo da uvažite sljedeću informaciju:

Ukoliko neke od ljekarni eventualno ne surađuju s Medikom, molimo da nam pravovremeno jave, najkasnije do utorka 20.10.2015. , kako bismo im osigurali materijale putem drugih distributivnih kanala .

Zahvaljujemo na uvažavanju!

 

 

Više informacija:

UPUTE LJEKARNICIMA POVODOM 9. HRVATSKOG DANA LJEKARNI

KONTAKT

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..