Pozivamo Vas na 2. hrvatski kongres kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem! Svjetski primjeri dobre ljekarničke skrbi i novi trendovi u kliničkoj farmaciji! Hrvatska

Pozivamo Vas na 2. hrvatski kongres kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem! Svjetski primjeri dobre ljekarničke skrbi i novi trendovi u kliničkoj farmaciji!

Čast nam je i zadovoljstvo zaželjeti vam srdačnu dobrodošlicu na 2. hrvatski kongres kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem, kojeg organiziramo ponovno nakon tri godine, s uvjerenjem da će ih biti i u budućnosti te da će postati tradicionalni. Sudjelovanje je prijavilo veliki broj farmaceuta, liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika iz pet zemalja, što Kongresu daje međunarodno obilježje.
Kongres se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH te Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

 

Čast nam je i zadovoljstvo zaželjeti vam srdačnu dobrodošlicu na 2. hrvatski kongres kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem, kojeg organiziramo ponovno nakon tri godine, s uvjerenjem da će ih biti i u budućnosti  te da će postati tradicionalni. Sudjelovanje je prijavilo veliki broj farmaceuta, liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika iz pet zemalja, što Kongresu daje međunarodno obilježje.

Kongres se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH te Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Organizacijski i znanstveni odbor za središnju temu Kongresa odabrali su "Poboljšanje skrbi za bolesnike; izazovi i mogućnosti" i pripremili program koji obuhvaća prikaz dosadašnjih iskustva iz zemlje i inozemstva te nove mogućnosti za ostvarenje kvalitetnije skrbi, u cilju postizanja veće sigurnosti bolesnika i poboljšanja željenih terapijskih ishoda. Kongres Vam nudi mogućnost čuti iskustva u pružanju dobre ljekarničke skrbi iz Hrvatske kao i više drugih zemlja (Velike Britanije, Brazila, Nizozemske i Slovenije).

Također će biti prikazane i novosti iz određenih područja farmakoterapije i kliničke farmacije. Želja nam je istaknuti važnost povezivanja farmaceutske izobrazbe i znanosti s praksom u smjeru kliničke farmacije, kao i neophodnost suradnje svih stručnjaka u zdravstvu s ciljem što uspješnijeg i sigurnijeg liječenja bolesnika. Vjerujemo i nadamo se da će ovaj Kongres pridonijeti boljem razumijevanju potencijala i uloge kliničke farmacije te njenom širenju u praksi bolničkih i javnih ljekarnika u Hrvatskoj.

U želji da sudionici ovog Kongresa, imaju maksimalnu korist i zadovoljstvo, Hrvatsko farmaceutsko društvo- Sekcija za kliničku farmaciju i Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kao organizatori trudili su se pripremiti zanimljiv i kvalitetan program.

Posebno ističemo plenarna predavanja koja će održati Djenane Ramahlo de Oliveira, John Graham Davies, Duncan McRobbiem, Aleš Mrhar, Fatma Karapinar, Vesna Bačić Vrca, kao i sekcije posvećene aktualnim temama:

  • Personalizirana terapija
  • Novosti u terapiji šećerne bolesti
  • Biološki lijekovi
  • Farmakoterapija hematoloških bolesti
  • te čak 13 različitih radionica

 

Veselimo se vašem dolasku i druženju tijekom Kongresa!
 

 

PRIJAVE i PROGRAM:

http://www.farmaceut.org/kalendar-dogadjanja/strucna-dogadjanja-u-hrvatskoj/2-hrvatski-kongres-klinicke-farmacije-20-22-travnja-2017-228
 

 

Prof. dr. sc. Vesna Bačić Vrca, Doc. dr. sc. Maja Ortner Hadžiabdić

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..