Pridružite se 5. Hospital Days konferenciji - HFD jedan od pokrovitelja Hrvatska

Pridružite se 5. Hospital Days konferenciji - HFD jedan od pokrovitelja

Peta Hospital Days konferencija u organizaciji tvrtke IN2 održat će se u zagrebačkom Hypo Event centru 29. i 30. rujna.
Konferencija će se baviti sa 17 aktualnih zdravstvenih tema među kojima je i debata o nacionalnom konsenzusu u zdravstvu u suradnji s Ivanom Paradžiković.
Hrvatsko farmaceutsko društvo je jedan od pokrovitelja ove jedinstvene konferencije, a njegovi predstavnici sudjeluju aktivno u predavanju i panel raspravi.

 

 

Konferencija će se baviti sa 17 aktualnih zdravstvenih tema među kojima je i debata o nacionalnom konsenzusu u zdravstvu u suradnji s Ivanom Paradžiković

 

Zagreb, 21. rujna 2016. – peta Hospital Days konferencija u organizaciji tvrtke IN2 održat će se u zagrebačkom Hypo Event centru 29. i 30. rujna. Konferencija će se baviti ključnim zdravstvenim temama koje su podijeljene u rekordnih 17 tematskih blokova. Najveća konferencija u regiji fokusirana na poslovanje bolnica i unaprjeđenje zdravstvenog sustava uz pomoć tehnologije u svom jubilarnom, petom izdanju održat će se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske. Partner Microsoft održat će niz predavanja o tehnologijama koje podižu kvalitetu zdravstva u cjelini, a u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj na konferenciji će prvi put sudjelovati i stručnjaci iz Velike Britanije i britanskog zdravstvenog sustava.

 

Konferenciju će u petak zaključiti rasprava na temu Nacionalni konsenzus: najbolja investicija u zdravlje. Konsenzus je posljednjih godina postao „ključna riječ“ kada se govori o hrvatskom zdravstvu. Koriste je gotovo svi, od političara i zaposlenih u zdravstvenom sustavu do korisnika i medija. Bez obzira na suglasne tonove i stavove o tome kako se hrvatski zdravstveni sustav treba transformirati, još uvijek nije postignut kompromis. Što je uopće konsenzus i tko ga treba postići? Je li hrvatsko zdravstvo u domeni moralne, etičke, ekonomske ili političke odgovornosti? Što je potrebno učiniti da hrvatsko zdravstvo napokon ozdravi? Mogu li sve uključene strane postići dogovor o tome koje su ključne „bitke“ i ključni problemi sustava i početi ih rješavati? Sve to provjerit će Ivana Paradžiković zajedno sa svojim sugovornicima u diskusiji koja je u programu konferencije u petak, 30. rujna od 16:30 do 18:00.

 

Konferencija će se u jubilarnom izdanju baviti s čak 17 top tema s područja zdravstva i upravljanja bolnicama. Među njima su Liječničke specijalizacije - temelj profesionalnog razvoja i jamac funkcionalne održivosti zdravstvenog sustava, Nove tehnologije u zdravstvu, Upravljanje bolnicama – Treba li nam profesionalni management?, e-Zdravlje – Izazovi uvođenja eKartona, Smjernice u liječenju i dijagnostici, Privatno zdravstvo i Zdravstveni sustav budućnosti – pametno zdravstvo i fokusiranost na ishode liječenja te mnoge druge. Potpuni raspored svih predavanja i okruglih stolova dostupan je na www.hospital.in2.hr/Agenda Predavanja će se odvijati paralelno u nekoliko dvorana Hypo Event centra. Više detalja o ključnim temama konferencije može se pronaći ovdje

 

U izlagačkom prostoru sudionici će moći upoznati najnovija tehnološka dostignuća koja unaprijeđuju i razvijaju zdravstvenu industriju, a u organizaciji strukovnih udruga održat će se brojne tematske rasprave i predavanja.

 

Obzirom na relevantnost konferencije te činjenicu da u programu u svojstvu predavača ili panelista sudjeluju brojni liječnici i medicinski stručnjaci, konferencija je u sustavu bodovanja HLK za provjeru stručnosti liječnika prema oblicima trajne medicinske izobrazbe. Za aktivno sudjelovanje članovima HLK dodjeljuje se 20, a za pasivno 12 bodova. Skup će se također vrednovati u skladu s pravilnikom Hrvatske ljekarničke komore.

 

Prijave za konferenciju su u tijeku. Sudionici se mogu prijaviti online putem službene web stranice. Cijena kotizacije za dvodnevno sudjelovanje iznosi 2.400,00 kn.

 

Više informacija o programu, prijavama i predavačima može se pronaći na službenoj web stranici www.hospital.in2.hr

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..