Sandoz donirao sredstva za opremanje ambulante u Gunji Hrvatska

Sandoz donirao sredstva za opremanje ambulante u Gunji

Kompanija Sandoz Hrvatska uručila je Domu zdravlja Županja novu vrijednu donaciju u iznosu od 100.000 kuna za opremanje privremene ambulante čija je svrha zamijeniti poplavom potopljenu ambulantu u Gunji. Time kompanija Sandoz nastavlja provoditi politiku društveno-odgovornog djelovanja na domaćem tržištu. Farmaceutska tvrka Sandoz još jednom je prepoznala potrebu da se uključi u sanaciju poplavljenih područja i pomogne medicinskim ustanovama u pružanju najbolje medicinske skrbi.

 

Kompanija Sandoz Hrvatska uručila je Domu zdravlja Županja novu vrijednu donaciju u iznosu od 100.000 kuna za opremanje privremene ambulante čija je svrha zamijeniti poplavom potopljenu ambulantu u Gunji. Time kompanija Sandoz nastavlja provoditi politiku društveno-odgovornog djelovanja na domaćem tržištu.

U dogovoru s vodstvom DZ Županja pronađeno je optimalno rješenje za pomoć poplavom potopljenoj Gunji i nastradalima s tog područja. Donirana sredstva namjenski će se koristiti za medicinsku i ne-medicinsku opremu kako bi se osiguralo potpuno i nesmetano funkcioniranje ambulantnog kontejnera. Nakon obnove same ambulante, donirana oprema će iz kontejnera biti prebačena u ambulatnu kako bi nastavila služiti stanovnicima tog područja.

Donaciju je u ime tvrtke Sandoz predao Igor Haralović, direktor Sandoz Hrvatska. "Ponosan sam što mogu reći da su naši zaposlenici u više navrata i na više različitih načina pomagali stanovnicima ovog kraja", istaknuo je na današnjoj primopredaji Igor Haralović, direktor Sandoz Hrvatska. 

"Opremanjem ove ordinacije htjeli smo otići korak dalje kako bi pomogli da se normalan život što prije vrati u Gunju. Ova donacija samo je odraz vrijednosti koje mi u Sandozu živimo svakoga dana", naglasio je Igor Haralović.

Donaciju je ispred Doma zdravlja Županja primila njegova ravnateljica dipl. iur. Luca Lešić.

Današnja donacija ima veliku materijalnu vrijednost, a njezina simbolička vrijednost istovremeno je neprocjenjiva jer predstavlja veliki korak u normalizaciji života u Gunji. Iskreno se zahvaljujem kompaniji Sandoz na donaciji koja je neophodna za podizanje razine medicinske skrbi onima koji su se našli u ovoj teškoj životnoj situaciji. Ova pomoć konkretan je doprinos i podizanju  svijesti o problemima i posljedicama s kojima se ovo područje susreće i mjesecima nakon katastrofe koja ga je zahvatila", istaknula je dipl. iur. Luca Lešić.

 

Društveno odgovorna djelatnost tvrtke Sandoz

Činiti svijet boljim mjestom je glavna filozofija i misija kompanije Sandoz, kao i svakog njezinog zaposlenika.  Želja i cilj su nam osigurati dostupnost i visoku kvalitetu zdravstvene skrbi za sve, bez obzira na to tko su oni i otkuda su. Kompanija ovom donacijom nastavlja niz pomoći upućenih ljudima kojima je to najpotrebnije. Tako je u lipnju ove godine kompanija već izvršila donaciju čija je svrha bila pomoć poplavljenim područjima. Domu zdravlja Županja tom su prilikom donirana sredstva koja su uložena u pružanje neophodne, kvalitetne medicinske skrbi ljudima u Gunji. 

 

IZVOR: 24 sata

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..