Solgar i Europa Donna i ove godine u borbi protiv raka dojke: Darujmo ružičasti život! Hrvatska

Solgar i Europa Donna i ove godine u borbi protiv raka dojke: Darujmo ružičasti život!

Izuzetno nam je drago da se i ove godine nastavlja partnerstvo Europe Donne Hrvatska i tvrtke Solgar u humanitarnoj kampanji “Darujmo ružičasti život”. Ove godine Solgar najavljuje kampanju prigodnim vježbanjem za oslobađanje od stresa u parku Zrinjevac koje će u srijedu, 30.rujna 2015. od 11:00 sati, pokazati fitness instruktorica Biljana Dorotić Džolić, a pridružit će se i poznati hrvatski sportaši.

 

Izuzetno nam je drago da se i ove godine nastavlja partnerstvo Europe Donne Hrvatska i tvrtke Solgar u humanitarnoj kampanji “Darujmo ružičasti život”. Ove godine Solgar najavljuje kampanju prigodnim vježbanjem za oslobađanje od stresa u parku Zrinjevac koje će u srijedu, 30.rujna 2015. od 11:00 sati, pokazati fitness instruktorica Biljana Dorotić  Džolić, a pridružit će se i poznati hrvatski sportaši.

Dođite i podržite ovu humanitarnu kampanju u sklopu koje će Solgar tijekom listopada od svake prodane bočice Skin, Nails and Hair formule 10 kuna donirati Europi Donni Hrvatska. Pomozite i Vi da se najavi ružičasti mjesec listopad, mjesec borbe protiv raka dojke i prikupi novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji ženama oboljelima od raka dojke uvelike može olakšati liječenje.

 

Sva događanje vezana uz mjesec borbe protiv raka dojke možete pratiti na www.farmaceut.org u posebnoj kategoriji:

RANO OTKRIVANJE RAKA DOJKE:

 

 

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..