Studenti farmacije u Splitu održali tradicionalnu „Fritulijadu“! Hrvatska

Studenti farmacije u Splitu održali tradicionalnu „Fritulijadu“!

Već drugu godinu za redom članovi splitskog ogranka CPSA-e organizirali su „Humanitarnu Božićnu fritulijadu“. Prikupljen prihod od gotovo 5000 kn ove će godine biti doniran Udruzi leukemije i limfomi - Split. Radujemo se budućim akcijama CPSA-e i nadamo se da će „Fritulijada“ preći u tradiciju studenata Farmacije u Splitu.

 

Već drugu godinu za redom članovi splitskog ogranka CPSA-e organizirali su „Humanitarnu Božićnu fritulijadu“. Fritulijada se održala u petak  12. prosinca 2014. u atriju novog Studentskog doma „dr. Franjo Tuđman“ na Kampusu, a svojim su je dolaskom podržali brojni studenti, ali i profesori, dekani i rektor Sveučilišta u Splitu. Osim fritula, članovi CPSA-e su pripremili i cijelu paletu domaćih kolača od dobro nam poznate baklave, do egzotičnog kolača s mrkvom i ananasom, a u ponudi su se našle i krafne, slani kiflići, topla i hladna pića.

Prikupljen prihod od gotovo 5000 kn ove će godine biti doniran Udruzi leukemije i limfomi - Split. Radujemo se budućim akcijama CPSA-e i nadamo se da će „Fritulijada“ preći u tradiciju studenata Farmacije u Splitu.

Hrvatsko farmaceutsko društvo pohvaljuje ovu odličnu inicijativu, još jednu u nizu aktivnih budućih mladih farmaceuta!

 

PRIPREMILE:

studentice farmacije u Splitu, Doris Rušić i Marina Šandrk

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..