Uspješna izlaganja hrvatskih kompanija na najvećem sajmu za dodatke prehrani - Vitafoods Europe 2016. Hrvatska

Uspješna izlaganja hrvatskih kompanija na najvećem sajmu za dodatke prehrani - Vitafoods Europe 2016.

Početkom svibnja se u Ženevi održao Vitafoods Europe 2016, najveći sajam za proizvođače i dobavljače sirovina za nutraceutiku, dodatke prehrani, funkcionalnu hranu i piće te industriju prirodne kozmetike. Nekoliko hrvatskih kompanija koje su članice Zajednice proizvođača i veletrgovaca dodacima prehrani pri HGK, na sajmu su predstavile svoje proizvode: PharmaS, Hamapharm, Almagea, Apipharma, FarmaVita, Vita Stiq te Dietpharm.

 

Početkom svibnja se u Ženevi održao Vitafoods Europe 2016, najveći sajam za proizvođače i dobavljače sirovina za nutraceutiku, dodatke prehrani, funkcionalnu hranu i piće te industriju prirodne kozmetike. Nekoliko hrvatskih kompanija koje su članice Zajednice proizvođača i veletrgovaca dodacima prehrani pri HGK,  na sajmu su predstavile svoje proizvode: PharmaS, Hamapharm, Almagea, Apipharma, FarmaVita, Vita Stiq te Dietpharm.

„Reakcije na naše proizvode bile su zaista odlične. Odmah nakon sajma imali smo nekoliko vrlo ozbiljnih kontakata vezano za plasmana naših proizvoda na vanjska tržišta Europe, ali i izvan nje. To je zapravo najbolji pokazatelj kako su nastupi na sajmovima poput Vitafoodsa strateški vrlo značajni za kompaniju“, prenijeli su iz PharmaS-a.

Zajednica proizvođača i veletrgovaca dodataka prehrani HGK osnovana je početkom ove godine, kako bi se ojačale aktivnosti usmjerene na unapređenje djelovanja i poslovnog okruženja članica te promicanje zajedničkih interesa u području proizvodnje i stavljanja na tržište dodataka prehrani. Jedna od važnih aktivnosti Zajednice jest i zajednički nastup na sajmu Vitafoods na kojemu se susreću proizvođači, distributeri i trgovci dodacima prehrani iz cijelog svijeta, kako bi na jednome mjestu dogovorili nove poslovne aktivnosti. Sajam okuplja više od 750 izlagača iz cijelog svijeta te okuplja više od 14.000 posjetitelja koji imaju priliku upoznati se s najnovijim dostignućima ovog područja.

HFD čestita našim kompanijama na uspješnom izlaganju i promicanju hrvatske farmaceutike i nutraceutike izvan granica Lijepe naše.

 

 

 

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..