Međunarodna farmaceutska federacija (FIP) nagradila doc. dr. sc. Arijanu Meštrović s priznanjem FIP Fellows Iz medija

Međunarodna farmaceutska federacija (FIP) nagradila doc. dr. sc. Arijanu Meštrović s priznanjem FIP Fellows

Međunarodna farmaceutska federacija (FIP) koja predstavlja više od 4 milijuna farmaceuta diljem svijeta dodijelila je u nedjelju, 10. rujna, tijekom svečanosti otvaranja 77. FIP-ovog kongresa farmacije i farmaceutskih znanosti u Seulu (Republika Koreja) magistru farmacije i članicu Hrvatskog farmaceutskog društva, doc. dr. sc. Arijanu Meštrović, mag. pharm., s nagradom FIP Fellows.
Čestitamo od srca doc. dr. sc. Meštrović, na ovom velikom međunarodnom priznanju i kontinuiranom stručnom radu i doprinosu, kao i svim drugim dobitnicima ovog vrijednog priznanja Međunarodne farmaceutske federacije!

 

Međunarodna farmaceutska federacija (FIP) koja predstavlja više od 4 milijuna farmaceuta diljem svijeta dodijelila je u nedjelju, 10. rujna, tijekom svečanosti otvaranja 77.  FIP-ovog kongresa farmacije  i farmaceutskih znanosti u Seulu (Republika Koreja) magistru farmacije i članicu Hrvatskog farmaceutskog društva, doc. dr. sc. Arijanu Meštrović, mag. pharm., s nagradom FIP Fellows.

Misija FIP-a je poboljšanje globalnog zdravlja unapređivanjem farmaceutske izobrazbe, farmaceutskih znanosti i farmaceutske prakse, čime se potiče, promiče i omogućava učinkovitije otkriće, razvoj, dostupnost i odgovorno korištenje odgovarajućih, troškovno učinkovitih i kvalitetnih lijekova diljem svijeta.

Priznanje FIP Fellows prepoznaje pojedine članove FIP-a koji su na međunarodnoj razini pokazali snažno vodstvo, koji su se istaknuli u ljekarničkoj praksi ili farmaceutskim znanostima ili koji su pridonijeli razvoju ljekarničke prakse ili farmaceutski znanosti i dali vrijedan doprinos FIP-u. Osobe koje su dobitnici priznanja FIP Fellows mogu koristiti oznaku "FFIP" iza svoga imena.
Popis prethodnih dobitnika ovog priznanja može se naći ovdje: http://fip.org/awards_honours.

Čestitamo od srca doc. dr. sc. Meštrović, na ovom velikom međunarodnom priznanju i kontinuiranom stručnom radu i doprinosu, kao i svim drugim dobitnicima ovog vrijednog priznanja Međunarodne farmaceutske federacije!

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..