Održan još jedan uspješan Expopharm u Münchenu! Svijet

Održan još jedan uspješan Expopharm u Münchenu!

U Münchenu je krajem rujna održan Expopharm, jedan od najpoznatijih svjetskih farmaceutskih sajmova, koji je ove godine imao više fokusa: inovaciju, koncepte usmjerene prema budućnosti, transfer znanja i networking! Expopharm, najveći i najvažniji europski farmaceutski sajam, ove je godine posjetilo više od 25 000 posjetitelja, koji su imali mogućnost pogledati inovativne proizvode, rješenja i usluge na preko 500 izložbenih štandova!

 

U Münchenu je krajem rujna održan Expopharm, jedan od najpoznatijih svjetskih farmaceutskih sajmova, koji je ove godine imao više fokusa: inovaciju, koncepte usmjerene prema budućnosti, transfer znanja i networking! Expopharm, najveći i najvažniji europski farmaceutski sajam, ove je godine posjetilo više od 25 000 posjetitelja, koji su imali mogućnost pogledati inovativne proizvode,  rješenja i usluge na preko 500 izložbenih štandova!

Kolege iz Hrvatske ocijenili su ovaj sajam iznimno važnim i korisnim za dolazak, posebice zbog transformacijskih procesa koji su zahvatili farmaceutsku struku!

Posjetitelji su bili osobito zainteresirani za proizvode i usluge koje imaju svrhu optimizacije i povećanja učinkovitosti i ekonomičnosti ljekarničkih usluga, od razvoja novih software-a za optimizaciju farmakoterapije i nadzora lijekova. Mnoge novitete mogli su vidjeti i farmaceutski proizvođači, distributeri i veletrgovci, u svrhu što boljeg i učinkovitijeg poslovanja!

Zaključak je da svatko tko želi upoznati farmaceutsku djelatnost ima svojevrsnu obvezu posjetiti Expopharm!

 

Zahvaljujemo se kolegi mr.sc. Domagoju Lukačinu, mag.pharm., MBA iz ZU "Ljekarne Lukačin" na prenesenim dojmovima i fotografijama s Expopharma!

 

Hrvatsko farmaceutsko društvo Copyright © 2014. All Rights Reserved. Izrada mikroNET d.o.o..