Otvorene su prijave za međunarodni natječaj International Medis Awards for Medical Research 2016 Znanost

Otvorene su prijave za međunarodni natječaj International Medis Awards for Medical Research 2016

Farmaceutska tvrtka Medis, d.o.o., raspisuje godišnji natječaj za dodjelu međunarodnih Medisovih nagrada za medicinska dostignuća. Natječaj je namijenjen istraživačima i stručnjacima koji su predstavili ili objavili svoj istraživački znanstveni rad na specifičnom medicinskom području.

 


Farmaceutska tvrtka Medis, d.o.o., raspisuje godišnji natječaj za dodjelu međunarodnih Medisovih nagrada za medicinska dostignuća. Natječaj je namijenjen istraživačima i stručnjacima koji su predstavili ili objavili svoj istraživački znanstveni rad na specifičnom biomedicinskom području.

U 2016. godini pozivamo sve stručnjake s područja alergologije, anesteziologije, farmacije, neurologije, oftalmologije, pedijatrije, pulmologije, reumatologije ili urologije na suradnju i prijavu. Na natječaju sudjeluju svojim znanstvenim istraživačkim radovima koje su predstavili na važnom europskom ili svjetskom kongresu u obliku postera ili usmene prezentacije, odnosno člankom koji je objavljen u visoko rangiranoj zdravstvenoj publikaciji s faktorom utjecaja (Impact Factor) većim od 1,5.
Istraživački rad mora biti prihvaćen i predstavljen ili objavljen između 1. rujna 2015. i 31. kolovoza 2016.


Natječaj je raspisan u osam država u kojima tvrtka Medis posluje: Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Stručni žiri bit će sastavljen od međunarodno priznatih liječnika različitih specijalnosti koji će izabrati finaliste te jednog pobjednika iz svakoga raspisanog medicinskog istraživačkog područja.


Pobjednici natječaja bit će nagrađeni brončanom skulpturom pod imenom Budućnost (Future) i financijskim poticajem u iznosu od bruto 2.500 €. Finalisti i članovi stručnog žirija bit će pozvani na svečanu priredbu povodom dodjele nagrada koja će se održati krajem studenoga 2016. u Ljubljani. Natječaj je već otvoren, a prijave se zaprimaju do 15. rujna 2016.


Prijave na engleskom jeziku pošaljite u digitalnom obliku na awards.medis.si/apply-here

Više informacija o natječaju na: www.medisadria.hr ili awards@medis.si

Prijavite se i postanite dio Medis Awards mreže priznatih stručnjaka!