Dobrodošli

Cijenjeni sudionici Konferencije,

Čast nam je i zadovoljstvo zaželjeti vam dobrodošlicu na Godišnju konferenciju farmaceuta Hrvatske PharmaCRO 2023, koja se održava u Hotelu Olympia Sky u Vodicama. Zahvaljujemo da su se našem pozivu odazvali čelnici visokih državnih institucija, naši istaknuti stručnjaci u zdravstvu te predstavnici farmaceutske industrije.

Tema ovogodišnje Konferencije je “IZAZOVI LJEKARNIŠTVA U POST-COVID VREMENU“ u okviru koje želimo prikazati kako je pandemija utjecala na svakodnevni rad ljekarnika i njihovu ulogu u ublažavanju posljedica pandemije koje je uzrokovala kod pacijenata.

Organizacijski odbor pripremio je raznovrstan stručni program, koji uključuje predavanja i panel rasprave istaknutih stručnjaka s ciljem ukazivanja na izazove u ljekarništvu i pronalaženja rješenja problema u ovom specifičnom razdoblju.

Udruženje farmaceuta Dalmacije HFD-a predstavit će svoju regiju, u okviru ovogodišnje teme Konferencije, nizom zanimljivih predavanja i postera.

Uz radni dio Konferencije pripremili smo i društvene sadržaje za susrete i neformalna druženja s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima. Zahvaljujemo vam na sudjelovanju, predavačima na odazivu i podršci, izlagačima na pratećoj farmaceutskoj izložbi te sponzorima na pomoći pri organizaciji.

Veselimo se vašem dolasku!

U ime Organizacijskog odbora:
Doc. dr. sc. Josipa Bukić, mag. pharm., predsjednica