Dobrodošli

Cijenjeni sudionici konferencije,

Čast nam je i zadovoljstvo zaželjeti vam dobrodošlicu na Godišnju konferenciju farmaceuta Hrvatske PharmaCRO 2022 koja se ove godine održava uživo u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Velika nam je čast da su se pozivu odazvali čelnici visokih državnih institucija, farmaceutske industrije te naši istaknuti stručnjaci.

Tema ovogodišnje konferencije je „Ljekarnička skrb u području prehrane kroničnih bolesnika“ .

Organizacijski odbor pripremio je bogati program koji uključuje predavanja i panel rasprave istaknutih javnih i bolničkih ljekarnika, liječnika i nutricionista iz područja gastroenterologije, onkologije, kardiologije i dijabetologije te ima za cilj ukazati na ulogu i važnost ljekarnika i multidisciplinarnog pristupa u skrbi kroničnih bolesnika.

Udruženje farmaceuta Slavonije i Baranje predstavit će svoju regiju u okviru teme ovogodišnje konferencije s nizom interesantnih predavanja i postera.

Uz radni dio konferencije pripremili smo i društvene sadržaje za susrete i neformalna druženja s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima. Zahvaljujemo vam na sudjelovanju, Ministarstvu zdravstva RH na pokroviteljstvu, predavačima na odazivu i podršci, izlagačima na pratećoj farmaceutskoj izložbi te sponzorima na pomoći pri organizaciji.

Veselimo se vašem dolasku i druženju tijekom Konferencije!

Predsjednik organizacijskog odbora

Dario Briški, mag. pharm.