Sponzorstva

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će Hrvatsko farmaceutsko društvo organizirati Godišnju konferenciju farmaceuta Hrvatske PharmaCRO 2022 na temu “LJEKARNIČKA SKRB U PODRUČJU PREHRANE KRONIČNIH BOLESNKA“, u Zagrebu (Hotel Sheraton), 27. – 29. listopada 2022.

S obzirom na dosadašnju uspješnost naših stručnih skupova očekujemo veliko zanimanje cijele farmaceutske struke kao i tvrtki koje se bave zdravstvenim i srodnim djelatnostima.

U želji što bolje organizacije Konferencije i pripreme programa na što višoj razini, ljubazno Vas molimo za sudjelovanje i financijsku potporu, u okviru Vaših mogućnosti.

Za sve detalje o sponzorskim mogućnostima, registraciji i plaćanju obratite se putem e-maila:

Hrvatsko farmaceutsko društvo, Masarykova 2, 10000 Zagreb, tel.: 01/4872 849,
kontakt osoba mr. sc. Marina Carević, e-mail: marina.carevic@farmaceut.org
Uplatu se može izvršiti po ispostavljenoj ponudi/računu na IBAN br. računa: HR8923600001101367614.

Odluke o raspoređivanju prostora i postavljanju štandova te sve ostale odluke vezane za izlagače, isključivo su odluke organizatora konferencije. Međutim, organizator će nastojati osigurati da se ispune očekivanja i želje svih izlagača. Izložbeni prostor je ograničen, stoga preporučujemo da svoje prijave i rezervacije podnesete u najkraćem mogućem roku. Raspodjela pultova/prostora vršit će se na principu “first come, first serve”.

Samo prostor (modularna kabina nije uključena).

Uključivanje imena i logotipa izlagačke tvrtke u završni program i službenu web stranicu Konferencije.

Od organizatora:
Organizator može izmijeniti ili otkazati izložbu ako se dogode nepredviđene okolnosti. U slučaju otkaza od strane Organizatora, kompaniji koja izlaže u cijelosti će se vratiti uplaćeni iznos.

Iz tvrtke izlagača:
U slučaju da izlagačka kompanija otkaže svoje sudjelovanje na Konferenciji, izlagačka tvrtka mora o tome pismeno obavijestiti Organizatora.

Uvjeti otkaza:
Prije 15. rujna 2022. – 50% ukupnog iznosa.
Nakon 16. rujna 2022. – povrat sredstava neće biti ostvaren
Sve dodatne opcije i uvjeti navedeni su u sponzorskoj obavijesti.