Sponzori

Dragi suradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će Sekcija za kliničku farmaciju Hrvatskog farmaceutskog društva u suradnji s Farmaceutsko-biokemijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizirati 3. hrvatski kongres kliničke farmacije, u Zagrebu (Hotel Hilton Garden Inn), 09.-11. lipnja 2022.

Programom kongresa nastojat ćemo obuhvatiti i prikazati sadašnji stupanj razvoja i nove spoznaje u području kliničke farmacije te nizom radionica pokazati njihovu primjenu u ljekarničkoj praksi.

S obzirom da je to treći kongres kliničke farmacije u Hrvatskoj očekujemo veliko zanimanje farmaceuta za sudjelovanjem kao i odaziv tvrtki koje se bave proizvodnjom i prometom lijekova.

U želji što bolje organizacije 3. hrvatskog kongresa kliničke farmacije i pripreme programa na što višoj razini, ljubazno Vas molimo za sudjelovanje i financijsku potporu, u okviru Vaših mogućnosti.

Za sve detalje o sponzorskim mogućnostima, registraciji i plaćanju obratite se putem e-maila: Hrvatsko farmaceutsko društvo, Masarykova 2, 10000 Zagreb, tel.: 01/4872 849, kontakt osoba mr. sc. Marina Carević, e-mail: marina.carevic@farmaceut.org

Uplatu se može izvršiti po ispostavljenoj ponudi/računu na IBAN br. računa: HR8923600001101367614.

Detaljne informacije na web stranici

Hrvatskog farmaceutskog društva www.farmaceut.org/3hkkf/

Odluke o raspoređivanju prostora i postavljanju štandova te sve ostale odluke vezane za izlagače, isključivo su odluke kongresnog organizatora. Međutim, kongresni organizator nastojat će osigurati da se ispune očekivanja i želje svih izlagača. Izložbeni prostor je ograničen, stoga preporučujemo da svoje prijave i rezervacije podnesete u najkraćem mogućem roku. Raspodjela pultova/prostora vršit će se na principu “first come, first serve”.

Samo prostor (modularna kabina nije uključena).

Uključivanje imena i logotipa izlagačke tvrtke u završni program i službenu web stranicu Kongresa.

Od organizatora:

Organizator može izmijeniti ili otkazati izložbu ako se dogode nepredviđene okolnosti. U slučaju otkaza od strane Organizatora, kompaniji koja izlaže u cijelosti će se vratiti uplaćeni iznos.

Iz tvrtke izlagača:

U slučaju da izlagačka kompanija otkaže svoje sudjelovanje na Kongresu, izlagačka tvrtka mora o tome pismeno obavijestiti Organizatora.

Uvjeti otkaza:

Prije 15. svibnja 2022. – 50% ukupnog iznosa.

Nakon 16. svibnja 2022. – povrat sredstava neće biti ostvaren Sve dodatne opcije i uvjeti navedeni su u sponzorskoj obavijesti.