Newsletter

Najnovije objave

Pravne napomene

Svako korištenje www.farmaceut.org podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti, tekstovi i fotografije objavljene na ovoj web stranici ne smiju se kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Hrvatskog farmaceutskog društva.

Hrvatsko farmaceutsko društvo će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.farmaceut.org stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Hrvatsko farmaceutsko društvo neće biti odgovorno ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.farmaceut.org ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Hrvatsko farmaceutsko društvo zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorne ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.