Newsletter

Najnovije objave

Bruno Šimek

mr.sc. Bruno Šimek, mag.pharm. (Arguo d.o.o.)

 

Nakon studija farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, završio je poslijediplomski studij iz područja industrijske farmacije na School of Pharmacy, University of Manchester.

Tijekom karijere stjecao je iskustva prolazeći kroz sva ključna područja unutar farmaceutske industrije, uključujući proizvodnju, kontrolu kvalitete, razvoj formulacija, farmaceutsku regulativu te različite segmente upravljanja kvalitetom. Niz godina bio je na pozicijama direktora osiguranja kvalitete i Odgovorne osobe za puštanje serije lijeka u promet (QP).

Godine 2011. uspješno pokreće novi poslovni projekt osnivanjem tvrtke Arguo koja je usmjerena na pružanje podrške u različlitim segmentima farmaceutske industrije. To između ostaloga obuhvaća projekte implementacije i optimizacije GMP procesa, pripreme za GMP inspekcije, podršku u specifičnim procesima kao što su npr. validacija i kvalifikacija, organizaciju edukacijskih programa iz različitih GMP područja te provedbu GxP audita.

Aktivno sudjeluje u radu Hrvatskog farmaceutskog društva gdje vodi Radnu skupinu za industrijsku farmaciju.

U svim profesionalnim izazovima uvijek se drži tri temeljne odrednice s kojima pristupa svakom projektu: jednostavnost, pragmatičnost i učinkovitost.