U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 4. travnja 2023. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 17. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW.

Pokrovitelj konferencije je Ministarstvo zdravstva, a kao i do sada, partner konferencije je Hrvatsko farmacuetsko društvo.

Konferencija će se baviti temama područja eZdravstva fokusirana na projekte u digitalizaciji medicine koje donose opipljivu korist za pacijenta.

Jedna od središnjih tema bit će nacionalni preventivni program ranog otkrivanja raka vrata maternice te kako tehnologija može pomoći u prevenciji.

Također, jedna od važnih tema konferencije biti će i kako tehnologija pomaže kod managementa nezaraznih kroničnih bolesti.

U sklopu konferencije biti će predstavljen i projekt sutdenata Faramceutsko-biokemijskog fakulteta Bioinformatika i personalizirana medicina “Pod mikroskopom” .

Konferencija FUTURE IS NOW održava se u Zagrebu osmu godinu za redom, a cilj je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe.

Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su farmaceuti, liječnici, zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu.

Program konferencije i forma za prijavu dostupna je na – https://www.hit-konferencija.hr