Newsletter

Najnovije objave

HFD – partner konferencije HealthComm Forum 2023 koja se održava 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru

HFD – partner konferencije HealthComm Forum 2023 koja se održava 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru

HFD - partner konferencije HealthComm Forum 2023 koja se održava 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru 01. LipanjLip. 2023 09:00 - 02. LipanjLip. 2023 17:00Zagreb

O konferenciji HeathComm Forum 2023.

HealthComm Forum prva je regionalna konferencija na kojoj će se okupiti renomirani stručnjaci iz područja zdravstva i komunikacija s ciljem vraćanja povjerenja građana u zdravstveni sustav. Konferencija će se održati 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru u organizaciji Val grupe, vodeće domaće agencije za komunikacijski menadžment, u partnerstvu s platformom HEALTH HUB koja promiče praćenje i kreiranje trendova u zdravstvu.

Partner ovogodišnje konferencije je i Hrvatsko farmaceutsko društvo, rezervirajući tako svoje mjesto za istim stolom s ključnim dionicima koji za cilj imaju unaprjeđenje komunikacije u cjelokupnom zdravstvenom sektoru. Za članove Hrvatskog farmaceutskog društva osiguran je popust od 20% na kotizacije, uz promo kod: HFD20 putem web stranice https://healthcommforum.com/ ili izravno na e-mail: tina@healthcommforum.com.

Zašto je nužno baviti se problemom povjerenja u zdravstvenom sektoru i kakvu ulogu u tome ima komunikacija?

Prema rezultatima istraživanja Nulti kvadrant 2022., tek trećina Hrvata smatra da privatne i javne zdravstvene institucije djeluju za dobrobit društva, a manje od četvrtine ispitanika smatra da je javni zdravstveni sustav transparentan. Rezultati istraživanja vrlo jasno pokazuju kako privatne institucije ne uspijevaju opravdati vrijednost svojih usluga i kadra za novac, dok s druge strane javni zdravstveni sustav ima kontinuirane poteškoće s prikazivanjem same srži svog postojanja – djelovanja u interesu društva.

Upravo kako bi pokazali da je transparentna, pravovremena i strateška komunikacija pravi put prema ponovnoj izgradnji povjerenja u zdravstveni sustav i optimističnijem društvu, na konferenciji HealthComm Forum 2023 okupit će se komunikacijski stručnjaci i relevantni predstavnici zdravstvenog sektora, nacionalne i lokalne vlasti, farmaceutske industrije, nevladinih udruga i organizacija te medija i platformi.

O programu konferencije

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na temu „Komunikacija kao put za ponovnu izgradnju povjerenja“, a renomirani će stručnjaci kroz četiri tematska područja prezentirati najbolje prakse koje, spajajući inovacije u području zdravstva i komunikacija, mogu utjecati na povratak povjerenja građana u zdravstveni sustav.

Keynote govornici na ovogodišnjem HealthComm Forumu su dr. Matt Carter, Marius Geanta, Artur Olesch i dr. Dejan Verčič.

Više o HealthComm Forumu saznajte na poveznici, a za dodatne informacije o kupnji kotizacija po posebnoj cijeni za članove javite se na adresu e-pošte tina@healthcommforum.com

Uvezi u Google Calendar

Lokacija

Cvjetni trg, Zagreb

Upute

Ne mogu pronaći rutu!

  • Raspored
  • Gosti
  • Uzvanici
  • Kupi
  • Prognoza
  • Komentari

Podaci o vremenskoj prognozi trenutno nisu dostupni

Vremenska prognoza

Danas stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vjetar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vlaga stec_replace_current_humidity %

Kao da je stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognoza

Datum

Vrijeme

Temperatura

stec_replace_5days

Sljedeća 24 sata

Omogućio openweathermap.org

Related posts