Godina iza nas bila je puna izazova. Iz nas je izvlačila i najbolje i najgore. Zatvorit ćemo vrata 2020. godine Božićnim popularno-znanstvenim predavanjem. Pričom će nas voditi čovječja ribica. Zaronit ćemo u spilje pred više milijuna godina. Spiljskim prolazima vratit ćemo se još dublje u prošlost gdje ćemo upoznati misteriozni element oceanske juhe u kojoj smo se rodili. Vremeplovom ćemo izroniti u kemijskoj tikvici u kojoj je jedan spoj kristalizirao na sam Božić prve godine Prvog svjetskog rata. Medicina i biologija postat će bogatije za veliko saznanje. Iz serijala o povijesti lijekova čeka vas tema iznenađenja, pokloni za Božić uvijek se zamotaju.
Predavanje je namijenjeno svima i nije vam potrebno medicinsko predznanje.
Umjesto čekanja u redovima trgovina, u srijedu u 17 sati dođite na online predavanje prateći sljedeći link. 
Za webinar nije potrebna registracija. Broj sudionika je limitiran na 500 i u slučaju većeg interesa i nemogućnosti ulaska u zoom predavanje, možete ga pratiti i livestream na https://www.facebook.com/farmaceutHFD
Za sve vas koji ne mogu prisustvovati predavanju, bit će naknadno postavljeno na Facebook stranici Hrvatskog farmaceutskog društva.