U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 13. ožujka, 2020. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 11. Konferencija digitalne medicine „The Future is Now“.

Konferencija “The Future is Now” vodeće je mjesto razmjene informacija i okupljanja svih medicinskih profesionalaca na području CE Europe, usmjereno prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.  Ovo je peta po redu konferencija koja će se održati u Zagrebu, a konferencija se održava na godišnjoj razini i u Beogradu, Pragu i Bratislavi.

Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici te osiguravatelji koje se bave zdravstvom. Na dosadašnjim konferencijama su sudjelovale vodeće farmaceutske i IT tvrtke poput Roche, Pliva, MSD, Bayer, Sandoz, Abbvie, Ericsson NT, Medtronic, Hewlett Pachard, Microsoft, Phillips, HT, Span, IN2, Rinels i Veridian Healthstream te je do sada podržana od strane Ministarstva zdravstva, Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Ovogodišnja  konferencija dotaknut će tema kao što su  korištenje podataka u menadžmentu dijabetesa, AI asistent za kardivaskularne bolesnike, robotizacija u zdravstvu, personalizirana medicina te kako približiti javnozdravstvene teme široj javnosti.

Do 31.01.2020. iskoristite posebnu early bird cijenu i iskoristite 30% popusta na cijenu kotizacije.

Program konferencije i prijave dostupne su na web stranici hit-konferencija.hr.