Poveznica za 1. Hrvatski kongres onkološke farmacije u Puli  je:

https://www.ccop.eu/

Pozdravno pismo


ODGOĐENO – NOVI DATUM ODRŽAVANJA KONGRESA ĆE BITI OBJAVLJEN NAKNADNO

Poštovane i drage kolegice i kolege,

U ime organizatora 1. hrvatskog kongresa onkološke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas da sudjelujete u radu prvog kongresa ove vrste u Hrvatskoj, koji se održava

u Puli od 07. do 10. svibnja 2020. godine u hotelu Park Plaza Histria. Glavni organizatori kongresa su Hrvatsko farmaceutsko društvo – Sekcija za onkološko ljekarništvo i Medicinski fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Intenzivan razvoj onkologije i onkološke farmacije nameće nužnost stalnog učenja i razvoja u svakod- nevnoj praksi i u radu s onkološkim bolesnicima te intenzivan rad na promicanju zajedničkog unapređenja svih oblika skrbi onkoloških bolesnika.

Cilj ovog kongresa je promicanje najviših standarda farmaceutske skrbi koji uključuju liječenje i potpornu terapiju onkoloških bolesnika. Program ima za cilj pružiti zdravstvenim profesionalcima znanje o najnovi- jim dostignućima na području onkološke farmacije, unaprijediti učinkovitost pružanja zdravstvene zaštite na tom području i poboljšati kvalitetu skrbi onkoloških bolesnika.

U plenarnim predavanjima, znanstvenim simpozijima i radionicama biti će prikazan napredak u is- traživanjima, liječenju i praksi na području onkološke farmacije u dva dobro definirana smjera: kliničkom i praktičnom.

  1. hrvatski kongres onkološke farmacije pružiti će priliku zdravstvenim radnicima da razmjene znanje i iskustvo, a sve u cilju poboljšanja zdravstvene skrbi i kvalitete života onkoloških

Kongres nije namijenjen samo farmaceutima. Namjera nam je okupiti na jednom mjestu farmaceute, li- ječnike, predstavnike udruga bolesnika, farmaceutske tehničare, kreatore zdravstvene politike i predstavni- ke medija, te kroz predavanja, panele i razgovore doprinijeti boljoj organizaciji i općoj skrbi onkoloških bolesnika.

  1. hrvatski kongres onkološke farmacije rezultat je tridesetogodišnjeg razvoja farmaceuta u ovom područ- ju i daje naglasak na važnost multidisciplinarnog i multiprofesionalnog pristupa skrbi onkoloških bolesnika, osiguravajući tako učinkovito korištenje ekonomskih resursa, ali i značajno poboljšanje sigurnosti onko- loških bolesnika.

Moto Kongresa je „Ljekarnička skrb onkoloških bolesnika u vremenu digitalnog razvoja – novi načini liječenja, nove odgovornosti“. U skladu s tim pripremljen je program koji obuhvaća primjenu suvremenih digitalnih i informatičkih tehnologija kao i razvoj farmaceutskih kompetencija i prakse na području koje je još nedovoljno poznato u svakodnevnoj praksi.

I na kraju, drago nam je da će se kongres održati u Puli kao jedan u nizu pulskih medicinskih događanja koja se organiziraju ove godine. Vjerujemo da je ovaj kulturni, živopisni i povijesni grad savršen domaćin ovakvog skupa. Zato vas pozivamo da nam se pridružite u Puli na 1. hrvatskom kongresu onkološke farmacije.

Srdačan pozdrav,

prof. dr. sc. Vesna Pavlica, mag pharm.

mr. sc. Darko Takač, mag. pharm., spec

prof. dr. sc. Damir Vrbanec, dr. med.

Prva obavijest CCOP in PDF

Kontakti // Contacts

Tajništvo kongresa // Congress secretariat

Informacije o stručnom programu / Program information

info@ccop.eu

Informacije o tehničkoj organizaciji / Technical organization information

Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i spon- zore, tehnička organizacija:

Registration, accommodation, congress information for participants, exhibitors, advertisers, and sponsors, technical organization:

Kongresna agencija //  Congress agency

BTravel d.o.o.

Maksimirska cesta 112a, 10000 Zagreb, Hrvatska / Croatia ID kod: HR-AB-01-080988210 | OIB: 50368883612

Dean Sudec

M: + 385 98 980 5715

T: + 385 1 5599 810

@ dean.sudec@btravel.pro

W: www.btravel.pro

POTPUNE INFORMACIJE O KONGRESU, UKLJUČUJUĆI ROKOVE ZA SAŽETKE, KOTIZACIJU, ORGANIZACIJU PUTOVANJA I SMJEŠTAJA možete vidjeti na poveznici:

Prva obavijest CCOP in PDF

„Farmaceutska skrb onkoloških bolesnika u vremenu digitalnog razvoja – novi načini liječenja, nove odgovornosti“

„Oncology patient’s pharmaceutical care in digital age – new ways of treatment, new responsibilities“