Rok za slanje sažetaka zbog velikog interesa produljen do: 20. listopada 2020. 

FOODSQ 2020 – Virtualni kongres

Poštovane/i,

u kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite zaposlenika u zdravstvenom sustavu od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se do daljnjega svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Stoga vas obavještavamo kako je Organizacijski odbor 3. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane – Hrana, zdravlje i klimatske promjene donio odluku da će se Kongres u potpunosti održati VIRTUALNO, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Iznimna nam je želja po treći put okupiti ugledne strane i domaće predavače te brojne sudionike, koji se u svom svakodnevnom radu bave utjecajem hrane na zdravlje ljudi te, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u VIRTUALNOM OBLIKU.

Programom predviđenim radionicama, predavanjima, okruglom stolu, satelitskim simpozijima i e-posterima moći ćete pristupiti on-line, a sve upute ćete uskoro naći na web stranicama Kongresa.

Registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti putem online obrazaca na kongresnoj stranici: www.foodsq-congress2020.com.