Drage kolegice i kolege,
Čast nam je predstaviti plenarne predavače na ovogodišnjoj Godišnjoj konferenciji farmaceuta Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem (PharmaCRO 2021).
Prof. dr. sc. Ivan Đikić uvaženi je hrvatski znanstvenik i vodeći stručnjak na području istraživanja tumora. Aktivni je sudionik brojnih europskih programa u obrazovanju studenata i znanstvenika te inicijator i organizator znanstvenih skupova u Hrvatskoj. Godine 2002. izabran je za redovitog profesora Medicinskog fakulteta Sveučilišta Goethe u Frankfurtu, gdje i danas radi, a kao izvanredni profesor predaje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.
Mihael Furjan, mag. oec., 1997. godine započinje s razvojem svoje ekspertize u različitim područjima farmaceutske industrije. Od svibnja 2015. obnaša funkciju predsjednika Uprave Plive, a ove godine u veljači povjeren mu je dvogodišnji mandat predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca (HUP).
Raimund Podroschko, mag. pharm., od 2004. radi u javnoj ljekarni u Beču. Trenutno obnaša funkciju predsjednika Austrijskog udruženja ljekarnika zaposlenika, kao i potpredsjednika Austrijske ljekarničke komore. Magistar Podroschko član je odbora Austrijske organizacije za provjeru lijekova (AMVO), ali i mnogih drugih zdravstvenih odbora lokalnih organizacija. Magistar Podroschko je u svibnju ove godine izabran za potpredsjednika Farmaceutske grupacije Europske unije (PGEU).
Ne propustite plenarna predavanja jer ćemo od naših predavača zasigurno mnogo novoga čuti i naučiti, a ako se još niste prijavili, to možete učiniti klikom na poveznicu: