Newsletter

Najnovije objave

13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 16. travnja 2021.

13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 16. travnja 2021.

13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 16. travnja 2021. 16. TravanjTra. 2021 09:00 - 15:00Virtualna konferencija

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 16. travnja 2021. u Zagrebu održat će se 13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW.  Partner i ovogodišnje konferencije je Hrvatsko farmaceutsko društvo.

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa u području digitalne medicine iz Hrvatske ali i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici procesa; liječnici, farmaceuti, MedTech, zdravstvene i IT tvrtke, Ministarstvo zdravstva, HZZO te mala i srednja poduzeća koja se bave zdravstvom.

Ove godine, konferencija će se baviti temama kao što  eZdravstvo, komunikacija vezana za cijepljenje, data driven management te kako bolje korištenje zdravstvenih podataka i novih tehnologija može pomoći u boljim ishodima liječenja u kardiologiji.

FUTURE IS NOW organizirana je po prvi puta 2016. godine u Zagrebu te je okupila više od 300 sudionika koji su potvrdili svoje veliko zadovoljstvo programom te zanimljivim i korisnim panelima čime se potvrdilo da su ovakvi skupovi vrlo važan poticaj za daljnji napredak. Konferencija se osim u Zagrebu na godišnjoj razini održava u Bratislavi, Budimpešti, Pragu i Beogradu.

Okupljanje svih relevantnih strana pomaže u razmjeni mišljenja i stavova o procesima digitalizacije zdravstvene zaštite i predstavljanju digitalnih projekata određenih tvrtki. Konferenciju podržavaju Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.  Također, ovogodišnja konferencija podržana je od strane MedTech Europe.

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkom situacijom na dan konferencije te će biti osigurane sve propisane epidemiološke mjere, a prenosit će se uživo i online putem.

Program, registracija i svi detalji dostupni su na hit-konferencija.hr.

Uvezi u Google Calendar

Lokacija

Virtualna konferencija

Upute

Ne mogu pronaći rutu!

  • Raspored
  • Gosti
  • Uzvanici
  • Kupi
  • Prognoza
  • Komentari

Podaci o vremenskoj prognozi trenutno nisu dostupni

Vremenska prognoza

Danas stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vjetar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vlaga stec_replace_current_humidity %

Kao da je stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognoza

Datum

Vrijeme

Temperatura

stec_replace_5days

Sljedeća 24 sata

Omogućio openweathermap.org

Related posts