Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, vodeća visokoobrazovna ustanova u RH u polju farmacije, nositelj je poslijediplomskog doktorskog studija „Farmaceutsko-biokemijske znanosti“, koji je postupku reakreditacije od strane Agencije za znanost i visoko obrazovanje u akademskoj godini 2016./2017. dobio ocjenu visoke razine kvalitete.

Doktorski studij «Farmaceutsko-biokemijske znanosti» moderan je strukturirani studijski program koji uključuje fazu podučavanja i fazu istraživanja. Cilj je programa pružiti doktorandima znanja i vještine, poticati kritički način razmišljanja te stvoriti preduvjete za uspješan i odgovoran znanstveni rad u skladu s najvišim znanstvenim, stručnim i etičkim standardima u području biomedicine i zdravstva. Doktorandima će pri izradi doktorskog rada biti na raspolaganju najmodernija znanstveno-istraživačka oprema Centra za translacijska istraživanja i inovacije u farmaciji, koji se osniva na Fakultetu 2021. godine u okviru projekta FarmInova financiranog od Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 34.812.122,62 HRK.

Trenutno je otvoren natječaj za upis nove generacije studenata na poslijediplomski doktorski studij „Farmaceutsko-biokemijske znanosti“. Rok za podnošenje prijava je 30. studenoga 2020. Godine.

S popisa potencijalnih mentora za akademsku godinu 2020./2021. odaberite mentora među vrhunskih stručnjacima Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Razmislite, donesite pravu odluku i postanite doktorand Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta!

Povezniva: http://www.pharma.unizg.hr/hr/novosti/natjecaj-za-upis-u-poslijediplomski-doktorski-studij-u-akademskoj-godini,5520.html