11. KONFERENCIJA DIGITALNE MEDICINE "BUDUĆNOST JE SADA", 13. ožujka 2020. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu 13. OžujakOžu. 2020 09:00Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 13. ožujka, 2020. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 11. Konferencija digitalne medicine „The Future is Now“.

Konferencija “The Future is Now” vodeće je mjesto razmjene informacija i okupljanja svih medicinskih profesionalaca na području CE Europe, usmjereno prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.  Ovo je peta po redu konferencija koja će se održati u Zagrebu, a konferencija se održava na godišnjoj razini i u Beogradu, Pragu i Bratislavi.

Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici te osiguravatelji koje se bave zdravstvom. Na dosadašnjim konferencijama su sudjelovale vodeće farmaceutske i IT tvrtke poput Roche, Pliva, MSD, Bayer, Sandoz, Abbvie, Ericsson NT, Medtronic, Hewlett Pachard, Microsoft, Phillips, HT, Span, IN2, Rinels i Veridian Healthstream te je do sada podržana od strane Ministarstva zdravstva, Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Ovogodišnja  konferencija dotaknut će tema kao što su  korištenje podataka u menadžmentu dijabetesa, AI asistent za kardivaskularne bolesnike, robotizacija u zdravstvu, personalizirana medicina te kako približiti javnozdravstvene teme široj javnosti.

 

Do 31.01.2020. iskoristite posebnu early bird cijenu i iskoristite 30% popusta na cijenu kotizacije.

Program konferencije i prijave dostupne su na web stranici hit-konferencija.hr.

Uvezi u Google Calendar

Lokacija

Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Upute

Ne mogu pronaći rutu!

  • Raspored
  • Gosti
  • Uzvanici
  • Kupi
  • Prognoza
  • Komentari

Podaci o vremenskoj prognozi trenutno nisu dostupni

Vremenska prognoza

Danas stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vjetar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vlaga stec_replace_current_humidity %

Kao da je stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognoza

Datum

Vrijeme

Temperatura

stec_replace_5days

Sljedeća 24 sata

Omogućio openweathermap.org