3. VIRTUALNI KONGRES O SIGURNOSTI I KVALITETI HRANE, 10. - 13. studenoga 2020. 10. StudeniStu. 2020 09:00 - 13. StudeniStu. 2020 17:00Virtualna konferencija

FOODSQ 2020 - Virtualni kongres

Poštovane/i,

u kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite zaposlenika u zdravstvenom sustavu od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se do daljnjega svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Stoga vas obavještavamo kako je Organizacijski odbor 3. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane - Hrana, zdravlje i klimatske promjene donio odluku da će se Kongres u potpunosti održati VIRTUALNO, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Iznimna nam je želja po treći put okupiti ugledne strane i domaće predavače te brojne sudionike, koji se u svom svakodnevnom radu bave utjecajem hrane na zdravlje ljudi te, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u VIRTUALNOM OBLIKU.

Programom predviđenim radionicama, predavanjima, okruglom stolu, satelitskim simpozijima i e-posterima moći ćete pristupiti on-line, a sve upute ćete uskoro naći na web stranicama Kongresa.

Registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti putem online obrazaca na kongresnoj stranici: www.foodsq-congress2020.com.

KOTIZACIJE ZA ONLINE KONGRES  (uključen PDV)

Sudionik                                              1.500,00 kn

Specijalizant i doktorand                  750,00 kn

Student dodiplomskog studija         gratis

Dnevna kotizacija                               750,00 kn

Budući da sada nema troškova smještaja i puta, vjerujemo da će se planirana sredstva za ovaj kongres - od sponzora i donacija - moći većim dijelom usmjeriti u veći broj kotizacija za on-line sudjelovanje.

VAŽNI DATUMI I ROKOVI:
Održavanje Kongresa: 10. – 13. studenoga 2020.
Rok za slanje sažetaka: 10. listopada 2020.
Rok za prihvaćanje sažetaka: 20. listopada 2020.

Nove okolnosti nose nove izazove, a kako ne bismo zaostali u edukaciji i razmjeni iskustava, morali smo se prilagoditi na ovaj novi način „druženja“. Pozivamo vas da nam se u što većem broju pridružite na on-line web platformi, koju ćemo organizirati zajedno s našom kongresnom agencijom BTravel, kontakt: Goran Grbić, mob. 099 492 6679, e-mail: goran.grbic@btravel.pro.

I dalje svakodnevno pratimo epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i postupamo sukladno preporukama i mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite te Vas pozivamo da u sljedećim danima češće posjetite našu kongresnu web stranicu www.foodsq-congress2020.com

Ostanite zdravi i dobrodošli na virtualni FOODSQ 2020!

Za Organizacijski odbor Kongresa: 

Dr. Zvonimir Šostar

Predsjednik Kongresa i
Ravnatelj NZJZ "Dr. Andrija Štampar"

Uvezi u Google Calendar

Lokacija

Virtualna konferencija

Upute

Ne mogu pronaći rutu!

  • Raspored
  • Gosti
  • Uzvanici
  • Kupi
  • Prognoza
  • Komentari

Podaci o vremenskoj prognozi trenutno nisu dostupni

Vremenska prognoza

Danas stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vjetar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vlaga stec_replace_current_humidity %

Kao da je stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognoza

Datum

Vrijeme

Temperatura

stec_replace_5days

Sljedeća 24 sata

Omogućio openweathermap.org