Pred Vama je i službena obavijest o održavanju 5. HRVATSKOG KONGRESA FARMACIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM, u organizaciji HRVATSKOG FARMACEUTSKOG DRUŠTVA, u suradnji s FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKIM FAKULTETOM SVEUČILIŠTA U ZAGREBU i AGENCIJOM ZA LIJEKOVE I MEDICINSKE PROIZVODE RH.

 

Poštovani kolege,

Pred Vama je i službena obavijest o održavanju 5. HRVATSKOG KONGRESA FARMACIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM, u organizaciji  HRVATSKOG FARMACEUTSKOG DRUŠTVA, u suradnji s FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKIM FAKULTETOM SVEUČILIŠTA U ZAGREBU i AGENCIJOM ZA LIJEKOVE I MEDICINSKE PROIZVODE RH.

Kongres se održava svakih 5 godina i zaista NE SMIJETE propustiti ovu sinergiju svih farmaceutskih područja, od znanosti do ljekarništva i managementa … Uživajte u bogatom stručnom i znanstvenom sadržaju kongresa i već sada rezervirajte svoje sudjelovanje po povoljnijim kotizacijama!

Uvjereni smo da će svaki sudionik kongresa u raznovrsnom programu pronaći nešto za sebe, bilo da se bavi znanstvenim, regulatornim, industrijskim ili praktičnim dijelom farmacije.

Vjerujemo da će kongres biti prigoda za ugodna druženja, susrete s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima. Tome će sigurno svojom jedinstvenom ljepotom i gostoprimstvom pridonijeti i Rovinj, koji godinama privlači turiste iz svih krajeva svijeta. –

 

PRELISTAJTE OBAVIJEST O 5. HRVATSKOM KONGRESU FARMACIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM …

 

LINK ZA PRELISTAVANJE:

http://issuu.com/farmaceut.org/docs/5_kongres_farmacije_rovinj-_1st_ann